Μεγάλη θλίψη η απώλεια του Παύλου Κοντέλη.

Έφυγε από την ζωή ο ιδρυτής, πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος, της Εταιρείας αγροτικών μηχανημάτων και οχημάτων Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ. Η κηδεία του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10/2017), στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων και μέλος διοικητικών Συμβουλίων μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Σπούδασε  marketing στο Λονδίνο, ξεκίνησε  την οικογενειακή αντιπροσωπεία, για αρχή  της Ford,όπου μετέπειτα έγινε  New Holland ενώ εδώ και χρόνια η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ διαχειρίζεται με και άλλα  τα μεγάλα σήματα όπως, Case ΙΝ, Stayer, IVECO κ.α.

Για αρκετά χρόνια υπήρξε Αντιπρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλης ΑΕΒΕ αναφέρει τα εξής:
Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Παύλου Κοντέλλη ο οποίος έφυγε από κοντά μας σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

Ο Παύλος Κοντέλλης για περισσότερα από 60 χρόνια αγωνίστηκε για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και το όνομά του ταυτίστηκε με τον εκσυγχρονισμό της εκμηχάνισης σε όλη την Ελληνική ύπαιθρο. Υπήρξε πρότυπο επιχειρηματία και εργοδότη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας.

Ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση στον τομέα της εκμηχάνισης και βοήθησε προς αυτή τη κατεύθυνση ποικιλοτρόπως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η κηδεία του Παύλου Κοντέλλη θα γίνει το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, στις 2:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ψήφισμα ΣΕΑΜ
Σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στην μνήμη του αποβιώσαντος Επιτίμου Προέδρου του Συνδέσμου Εισαγωγέων-Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Παύλου Κοντέλλη, το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να γίνει δωρεά στην μνήμη του,  υπέρ των εκπαιδευτικών σκοπών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
  3. Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό στον Τύπο

 

Posted in Ειδήσεις.